Zemljevid Fotografi

Storitve

Trije razlogi zakaj oglaševati z nami

 

  1. Pomagate nam pomagati, ker podpirate naš poslovni model, ki poskuša prispevati šibkejšim. Morda premami tudi vas
  2. Ustvarite si novo pot, po kateri vas lahko kupci najdejo ter povečate možnost nakupa z nudenjem Pi Popusta
  3. Podprete domače avtorje, ki prodajajo svoja avtorska dela ter s tem privabljate njihove morebitne kupce

 

Vsi paketi zajemajo predstavitev dejavnosti na način, ki vključuje logotip ali značilno fotografijo, naziv, polni naslov z geografskim prikazom lege, kontaktno številko  direktno povezavo do spletne in Facebook strani, E-pošte in 10 izpostavljenih izdelkov ali storitev, prav tako s fotografijo, opisom, ceno z vključenim DDV, direktno povezavo do izdelka na spletni strani, v kolikor je na voljo, kar vam omogoča širše povezovanje s potencialnimi kupci ter partnerji. Umestite se med ponudnike storitev, katerih dejavnost je povezana s fotografijo, predstavljenimi na enem mestu.

Kot posebnost izstopa Pi paket, ki z znakom dodatno izpostavlja oglase ponudnikov storitev, kateri nudijo vsaj 3%  

 

 

Na voljo so trije oglaševalski paketi po promocijskih cenah!

 

Osnovni oglaševalski paket

A) Naročnik se za storitev zaveže plačati mesečni znesek v višini 9,00 € + 22% DDV, v enkratnem BRUTO znesku skupaj 131,76 €, ob sklenitvi pogodbe za obdobje enega leta od začetka veljavnosti pogodbe.

B) Naročnik se za storitev zaveže plačati mesečni znesek v višini 7,00 € + 22% DDV, v enkratnem BRUTO znesku skupaj 204,96 €, ob sklenitvi pogodbe za obdobje dveh let od začetka veljavnosti pogodbe.

 

Pi paket

C) Naročnik se za storitev zaveže plačati mesečni znesek v višini 3,14 € + 22% DDV, v enkratnem BRUTO znesku skupaj 137,91 €, ob sklenitvi pogodbe za obdobje treh let od začetka veljavnosti pogodbe. Hkrati pa se naročnik zaveže strankam, ki povedo, da so njegov oglas videle na spletni stani www.pivibe.com priznati 3,14% (vsaj 3%) »Pi popust« pri vseh svojih izdelkih in storitvah. Oglasi naročnikov, ki nudijo »Pi popust« so posebej izpostavljeni in opremljeni z oznako »Pi popust«. Stranka mora pred izdajo računa zahtevati »Pi popust«!

Popust mora biti stranki omogočen ne glede na ostale morebitne ugodnosti, ki jih nudite. Popust je pogojeno možno uveljavljati pri gotovinskem plačilu, pri kartičnem plačilu pa določite veljavnost popusta sami. Po zakupu oglaševalskega paketa, boste prejeli na naslov vašega podjetja paket z brezplačnim promocijskim materialom, po pošti ali ob našem obisku vaše izpostave.

Izpolnjeno pogodbo pošljite na Pi Vibe, d. o. o., Vinarski trg 2, 2250 Ptuj.

Prenos pogodbe

Seznani se s pogoji uporabe!

  Maj, 2016