Zemljevid Fotografi

Založba

 

Kot založnik projektno izdajamo le publikacije namenjene otrokom in razvoju njihovega moralnega značaja.

 

PRVI CIRKUŠKI ŠOLSKI DAN, zgodbica za otroke

Prijazno bralcem z disleksijo

V zgodbi, ki se odvija na prvi šolski dan, se mladi klovn odpravi s kolesom proti šoli. Na poti sreča Zebro, ki ga pouči o varnem ravnanju v prometu. Ob prihodu v šolo ga pričaka ravnatelj, ga opogumi, pospremi v šolo ter mu predstavi nekaj učiteljev. Skupaj ga poučijo o pomembnih stvareh v zvezi z življenjem, izobraževanjem in odnosih v šoli. Medtem spozna tudi starejšega učenca Medveda, s katerim se takoj spoprijateljita.

 

Zgodbica za otroke PRVI CIRKUŠKI ŠOLSKI DAN je bila napisana po avtorski igrani predstavi Rekreacijsko–ustvarjalnega društva Eleja iz Ptuja, ki je v letu 2014 izpod rok avtorjev, bratov Gašperja in Mihe Malek nastala v obliki scenarija za igro.

Prva izdaja: 600 izvodov

Leto izdaje: 2016

V prodaji od 15.08.2016

Enotna cena: 15,00€

 

Status: RAZPRODANO

 

 

 

 ŠKRAT REŠI BOŽIČ, zgodbica za otroke

Kratka proza

V zgodbi, ki se odvija v predprazničnem času, se poškoduje jelenček, ki dobremu možu pomaga pripraviti in razdeliti vsa darila pridnim otrokom. Žalosten premišljuje kaj naj naredi. Temu je priča Škrat, ki je jelenčka opazoval iz gozda. Odloči se poiskati živali, ki bi mu pomagale pri opravilih, da otroci ne bi ostali brez daril. Kmalu mu uspe zbrati prijatelje, s katerimi ga skupaj presenetijo in mu pomagajo pri njegovih opravilih.

 

Zgodbica za otroke ŠKRAT REŠI BOŽIČ je bila napisana po avtorski igrani predstavi Rekreacijsko – ustvarjalnega društva Eleja iz Ptuja, ki je ugledala luč sveta v obliki scenarija za igro v letu 2012 izpod rok avtorjev, bratov Gašperja in Mihe Malek in je od takrat bila mnogokrat uspešno predstavljena in odigrana na odrih širom Slovenije. Kot taka predstavlja tudi prvo izdano knjigo založbe, hkrati pa tudi prvo izdano knjigo društva, ki postavlja mejnik za nadaljnje usmeritve in pot v zrelejše obdobje ustvarjanja, ki se predvsem usmerja k miselnemu in telesnemu razvoju mlajših generacij.

Prva izdaja: 600 izvodov

Leto izdaje: 2015

V prodaji od 15.11.2015

 

Prvi ponatis: 400 izvodov

Leto izdaje: 2016

Enotna cena: 13,00€

 

Status: RAZPRODANO

 

 

Status: RAZPRODANO

 

Naročilo knjige je možno preko E-pošte. Stroški pošiljanja znotraj Slovenije znašajo 2,00€.

 

Vse cene so v € in imajo obračunan DDV.