Zemljevid Fotografi

Vizija

Dobrodošli na strani PiVibe.com!

Stran je v fazi testiranja, hvala za razumevanje.

 

Naša dolgoletna želja je bila ponuditi možnost, da s svojim hobijem zaslužite. Ste ljubiteljski fotograf? Ste profesionalec? Imate svoje podjetje in iščete nove poti? Ta stran je namenjena vsem, ki se na kakršenkoli način ukvarjate s fotografijo, risanjem ilustracij ali ostalih z umetnostjo povezanih del in do zdaj kljub želji niste vedeli kako in če sploh, bi lahko s svojim delom in izdelki nekaj zaslužili ali morda celo od tega živeli. Tukaj vam želimo omogočiti ravno to!

V nadaljevanju vam bomo postregeli s vsemi informacijami, ki so za vas pomembne in vas hkrati vljudno nagovarjamo, da skrbno preberete splošne pogoje poslovanja, saj smo se še posebej potrudili, da vašo izkušnjo kar se da poenostavimo in strnemo besedilo v sprejemljiv obseg, na razumen način.

Pred vami je stran, na kateri se lahko kot potencialni prodajalec digitalnih ali digitaliziranih avtorskih del BREZPLAČNO (in ostalo bo tako) registrirate in naložite svoje prve fotografije ali ostala dela, za katera menite, da so primerna za prodajo. Zaradi zagotavljanja določene stopnje kvalitete se vse potrjuje s strani urednika, preden je lahko javno dostopno. Čaka vas zanimiva izkušnja, kajti na tej strani lahko iščete fotografije po skupinah, ključnih besedah (tagi), fotoaparatih, fotografih, zemljevidu z geolokacijo in brskate po galerijah in profilih drugih uporabnikov. A brez skrbi, vaša dela in podatki so zaščiteni, v kar smo vložili precej truda in tudi v bodoče se bomo borili za to, da bodo vaša avtorska dela ostala zaščitena. Tega vam nima pravice vzeti nihče in prav je tako!

 

Zlorabe bodo obravnavane zelo resno, zato se seznanite s pravili poslovanja.

 

 

Na kratko: "Zakaj, kaj in kako?"

 

Kot fotograf sem se pred leti sam znašel v takšnem položaju, ko na trgu preprosto ni bilo elegantnega načina, ki bi se ga lahko poslužil, da bi brez večjih težav dosegel prodajo svoje prve fotografije. Od vizije, vse do realnosti, pa se v tem trenutku nahajate na Slovenski strani, ki vam omogoča prav to. Da ne dolgovezim vas vljudno vabim, da se pridružite in nam pomagate pomagati, kajti filozofija podjetja Pi Vibe, d.o.o in spletnega portala PiVibe.com je tudi pomagati tistim, ki si ne morejo pomagati sami, zato uvajam poslovni model za katerega upam, da se bodo v bodoče odločila tudi druga podjetja. S čutom odgovornosti do družbe in ljudi bomo vsako leto namenili vsaj 3,14% letnega dobička socialno ogroženim osebam ali organizacijam v dobrodelne namene po lastni presoji, kar bo po izvedenih transakcijah tudi javno dostopno.

 

                                                                                                                                                           Matjaž Štumberger

                                                                                                                                                           Direktor Pi Vibe, d. o. o.